Monipuolisen mukava viikko lopuillaan

Viikkoon mahtui monenlaista. Maanantaina oli Pirkanmaan TE-keskuksen organisoima ja Spring Housen vetämä sosiaalisen median kurssi osana työnhakua. Kurssi ei kuulu TAKK:n opiskeluohjelmaan, vaan bongasin sen TE-keskuksen omalta tiedoituslistalta. Aihe on kiinnostava ja päivä oli vapaa joten ei kauaa mennyt kun olin jo täyttämässä ilmoittautumislomaketta.

Sisällöltään kurssi tarjosi mukavasti uusia katsantokantoja sosiaalisen median valjastamisesta työnhakuun. Pääosassa oli Facebook jota peesasi mm. LinkedIn ja Twitter. Päivän aikana sivuutettiin myös blogaamista. Tämä työpäivän verran kestänyt kurssi oli erittäin mukava ja paikoitellen myös hilpeän tunnelmainen. 10 pistettä molemmille organisaatioille.

Myös kanssa osallistujat olivat parasta a-ryhmää. Juttua lensi ja huumori kukki.

Keskiviikkona teorisoitiin TAKK:n toimesta it-helpdeskin toimintaa ja viikko päättyi tänään CSS-tyylittelyiden kertaamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

WordPress.com.

Ylös ↑